's-Peer catering
Waldeck Pyrmontkade 116
2518 JR Den Haag
070 - 3805916
06 - 14419478
info@speercatering.nl

Meld je nu aan voor onze digitale nieuwsbrief.
E-mail adres
Voornaam
Achternaam
Bedrijfsnaam

`s-Peer catering, biologisch vegetarisch

Tarieven

Geen opdracht is het zelfde en niets bij ons is standaard. We gaan speciaal voor u de keuken in. Vandaar dat we ook geen standaard tarieven hebben.

Het kan zijn dat u kiest voor een luxe 7 gangen diner inclusief bediening en de verzorging van drankjes, tafels, stoelen en het servies Maar het kan ook zijn dat u kiest voor enkel een * eenvoudige maaltijd. Daarom is het niet mogelijk meteen een eindprijs te noemen.

Met plezier maken wij voor een offerte met al uw wensen daarin verwerkt. Om u toch een indruk te geven van de prijzen:

Diner en buffet
Een diner of buffet kunt u bestellen vanaf € 12,50 per persoon voor minimaal 25 personen, of een bestelling van minimaal 300,-

Hapjes
Hapjes kunt u bestellen voor minimaal € 250,- en minimaal 35 stuks per hapje.

Lunch
Een lunch kunt u bestellen vanaf € 8,75 per persoon voor minimaal 25 personen, of een bestelling van minimaal 200,-

Dranken
Alle dranken die wij serveren zijn biologisch.

Wijn
Huiswijn rood € 9,50 per fles. Vermador; Verwarmend en aromatisch. Met aroma`s van mediterrane kruiden. Monastrell. Spanje
Huiswijn wit € 9,50 per fles. Vermador. Droog, fris en mineraal. Rijk en een tikkeltje kruidig, Airèn, Macabeo. Spanje
Rosé € 9,50 per fles. Stevig en fruitig, Monastrell. Spanje
Vermador barrica € 12,95 per fles. Pittig en verwarmend. Klein bittertje en zweem van zoethout. 4 maanden gerijpt op eikenhout. Monatrell. Spanje
Riesling d’Alsace € 16,95 per fles. Exotische geur van mango en lentebloesem. Sprankelende volle wijn, veel fruit en snuifjes vanille, zoethout en bessen, Riesling. Frankrijk.
Gewurztraminer d’Alsace € 18,95 per fles. Een kruidige bloemige geur met een zweem van rijpe peren en lychees. Heerlijk aromatisch, Gewurztraminer. Frankrijk
Port € 27,95 per fles. Een heldere Ruby met veel rijp fruit
Champagne € 32,95 per fles. Droge en fruitige champagne met bescheiden mousse, Pinot noir
Appelcider € 8,95 per fles
Appelcider alcoholvrij € 7,50 per fles

Sap
Wij serveren de heerlijke fruitige sappen van de Nieuwe band.
Appelsap € 3,75 per fles (1.0ltr)
Perensap € 3,25 per fles (0,75ltr)
Jus d’orange € 3,95 per fles (0,75ltr)
Andere sapjes € 3,75 per fles (0,75ltr):
appel-mangosap, appel-zwartebessensap, appel-ananassap,
perzik-abrikozensap, appel-kersensap.

Frisdrank
Bionade gember-sinaasappel € 2,00 per flesje (330ml)
Bionade kruiden € 2,00 per flesje (330ml)
Bionade lychee € 2,00 per flesje (330ml)
Bionade vlierbessen € 2,00 per flesje (330ml)
Lemon € 3,25 per fles (0,75ltr)
Orange € 3,25 per fles (0,75ltr)
Bru bronwater € 2,90 per fles (1ltr)

Bier
Gulpener Ur Pilsner € 1,70, het biologische pils van de Gulpener brouwerij
Pinkus € 1,95, pils van een Duits familiebedrijf
Gulpener Ur Weizen € 2,20, het biologische witbier van de Gulpener brouwerij
Crom Hout € 2,45, dubbel bier van brouwerij de leckere
Razende Swaen € 2,45, tripel bier van brouwerij de Leckere

Prijzen zijn inclusief btw. Alleen opengemaakte flessen worden in rekening gebracht.
Deze prijzen gelden bij een buffetvorm-opstelling: de drankjes staan op een tafel klaar, de gasten mogen zelf inschenken. Wij zorgen ervoor dat de dranktafel netjes blijft en lege glazen opgehaald worden.
Huur glaswerk € 0,50 per stuk
Alle drankjes die wij serveren zijn biologisch.

Personeel
Een buffet of diner is pas af als het bij u op tafel staat. Extra koks of bedienend personeel kunnen daarvoor onmisbaar zijn.
De kosten voor extra personeel bedragen € 28,- per uur.

Servies
Als u een buffet bij ons bestelt brengen wij warmhoudapparatuur, buffetschalen en opschepbestek kosteloos voor u mee.

Wij zorgen op aanvraag ook voor servies. De kosten daarvan zijn afhankelijk van het menu dat u bestelt. Om u een indruk te geven een aantal voorbeelden. De prijzen zijn inclusief de afwas, exclusief btw.

  • lunch/gebaks bord € 0,50 per stuk
  • buffetbord € 0,50 per stuk
  • dinerbord € 0,60 per stuk
  • soepkom € 0,60 per stuk
  • bestek € 0,25 per stuk
  • glaswerk € 0,50 per stuk
  • sta tafels € 10,50 per stuk
  • buffettafel € 20,00 per stuk
    Andere wensen op aanvraag.

    Huur glaswerk
    € 0,50 per stuk

    Reiskosten
    binnen Den Haag: € 14,75 incl. btw
    buiten Den Haag € 14,75 + € 0,41 per km. incl. btw

    Offerteformulier

Recept!

Auberginemousse
Een heerlijke spread van aubergine en verse tofu, voor op een toastje of op brood
1 liter sojamelk
2 uitgeperste citroenen
1 aubergine
snufje zout
scheut agavediksap
1 paprika

Verwarm de sojamelk met een scheutje citroensap. Hierdoor gaat deze schiften. Net voor het koken van de melk van het vuur halen. Giet de geschifte melk in een gereedstaande vergiet met een theedoek erin. Het overtollig vocht loopt door de theedoek weg en een heerlijke smeuïge tofu blijft over.
Snij een aubergine in blokjes en bak deze goed gaar in olijfolie.
Pureer de aubergine samen met de tofu, een snufje zout en een scheut agavediksap tot een smeerbaar geheel en laat het afkoelen in de koelkast. Garneer het met dunne reepjes paprika.

Knolselderij-maïskoekjes
Ingrediënten:
een knolselderij
potje maïs
twee uien
bloem of tarwemeel gebuild
sambal
zout, peper, paprikapoeder…
water
(zonnebloem)frituurolie

Schil de knolselderij zodat er een mooie witte knol overblijft. De knolselderij wordt snel bruin, dit kun je voorkomen door hem onderwater te leggen. Rasp de knolselderij, met de hand of door een keukenmachine. Snipper de uien en roer deze met de maïs er doorheen. Voeg zout, peper, paprikapoeder, sambal en kruiden naar keuze toe. Door meer, sambal, cayennepeper of chilipoeder kun je de koekjes pittig maken. Ook kun je kiezen voor bijvoorbeeld kerrie, koriander of cardamon. Dit geheel naar eigen smaak.
Met water en meel maak je van het mengsel een plakkerig geheel. Begin met weinig water en zo min mogelijk meel. Net genoeg om ze goed aan elkaar te laten plakken. Te natte koekjes (te veel water) druipen uit elkaar. Te droge koekjes (te veel meel) vallen uit elkaar.
Bak of frituur de koekjes in zonnebloemfrituurolie.