's-Peer catering
Waldeck Pyrmontkade 116
2518 JR Den Haag
070 - 3805916
06 - 14419478
info@speercatering.nl

Meld je nu aan voor onze digitale nieuwsbrief.
E-mail adres
Voornaam
Achternaam
Bedrijfsnaam

`s-Peer catering, biologisch vegetarisch

Catering

De keuken van ’s-Peer catering is creatief en authentiek. We gaan echter graag een stap verder en bieden u service tot in de puntjes. Binnen het kader van ‘biologisch vegetarisch’ is alles mogelijk. Een keuken geschikt voor iedereen, ongeacht religie of achtergrond.

Diners, buffetten, borrelhapjes, proeverijen en lunches; onze Chefkok maakt er in overleg met u een bijzondere gebeurtenis van.

Zo verzorgden wij een diner voor 80 personen in een geitenstal, een picknick voor 500 scholieren en een ontbijt op straat. U kunt bij ons terecht van een luxe 7-gangen diner tot een stamppottenbuffet!

Niets is standaard bij ’s-Peer catering. Dat geldt zowel voor de menu’s als voor de prijzen. Laat u zich daarom inspireren door een aantal voorbeelden van menu’s, hapjes, buffets en lunches

Diner

Een ontmoeting met… Chefkok Pètrix: “Ik laat me graag inspireren door gerechten uit de hele wereld. Mijn diners zijn een ontmoeting met verschillende culturen, dichtbij en ver weg.”
Menukaart

Buffetten

Buffetten met een glimlach… ’s-Peer catering staat voor gastvrijheid en verwennerij. Lekker eten en drinken in een gemoedelijke sfeer. Een buffet schept de perfecte gelegenheid om ongedwongen te eten en samen te zijn.
Menukaart

Hapjes

Met hartig en zoet de wereld over… Chefkok Pètrix speelt met kleuren, geuren en smaken en levert met zijn hapjes van eigen receptuur een culinaire verrassing voor iedere gelegenheid.
Menukaart

Lunch

Genieten van brood, soep, salade, quiche en meer… Ons brood komt vers uit de oven, gebakken in de keuken van ’s-Peer. En heel bijzonder: keuze uit zelfgemaakt broodbeleg, zoals auberginemousse, paprikaspread of notenpasta.
Menukaart

"Binnen het kader van biologisch vegetarisch is alles mogelijk"


foto’s Agnes Jansen