's-Peer catering
Waldeck Pyrmontkade 116
2518 JR Den Haag
070 - 3805916
06 - 14419478
info@speercatering.nl

Meld je nu aan voor onze digitale nieuwsbrief.
E-mail adres
Voornaam
Achternaam
Bedrijfsnaam

`s-Peer catering, biologisch vegetarisch

Proeverij

’s-Peer catering heeft haar keuken in ‘De Grote Pyr’, een monumentaal gebouw dichtbij de binnenstad van Den Haag. In dit oude schoolpand organiseren we op uw verzoek een Proeverij die u niet snel vergeten zult.

Gezellig samen zijn en lekker eten staan voorop. Binnen een door u gekozen thema worden ter plekke een aantal heerlijke gerechten klaargemaakt.

Chefkok Pètrix: “Vindt u het leuk om zelf de handen uit de mouwen te steken, dan nodig ik u uit om samen met mij te koken. Natuurlijk mag u ook lekker onderuit zakken en kijken hoe de gerechten bereid worden. Ik vertel u over de ‘ins en outs’ van het koken en neem u mee naar de achterliggende verhalen van de gerechten en producten waarmee ik werk.”

Thema’s: een land of werelddeel, een seizoen, een gerecht of een groente. Al doende ontstaan de heerlijkste gerechten, waar u natuurlijk voluit van kunt proeven.

Informatie:

 • Minimaal aantal deelnemers: 10 personen
 • Een Proeverij boekt u al vanaf € 40,- per persoon
 • U bent welkom in de keuken van ’s Peer catering
 • Wij verzorgen ook een Proeverij op locatie naar wens of als onderdeel van een bijeenkomst

  Neem contact op met ’s-Peer catering voor afspraken op maat.
  Wilt u een offerte aanvragen?

  Enkele reacties:

  Het was voor mij een ware belevenis om de verschillende vegetarische gerechten te proeven. Heel verrassend vond ik de spiesjes van prei en wortel. Ik ben zeker van plan om mij eens te gaan verdiepen in de vegetarische keuken.
  Ankie

  Voor mij was de proeverij een bijzondere en overgetelijke ervaring; een echte eye (taste)-opener. Wat een lekkere gerechten ! De rijstballetjes, maar ook de notentaart waren mijn favorieten. Nogmaals bedankt !
  Hans

  Wij hebben genoten met het ontdekken van jouw vegetarische, biologische en veganistische hapjes…
  Verrassend was het en bijzonder smakelijk! Er ging een wereld voor ons open… Dank je, dat we mochten proeven in jouw keuken. Het was heerlijk en daarnaast ook sfeervol en gezellig.
  Jos en Len

"Genieten van lekker eten"